Zubři si upevnili pozici druhého nejlepšího týmu Chance ligy

670

Pětizápasová série domácích utkání pokračovala Zubrům v sobotu duelem s Litoměřicemi. Proti oblíbenému soupeři v sezoně neztratili ještě ani bod, na pátou výhru se ale tentokrát nadřeli o trošku více. Přesto se radovali z triumfu 3:1.

Hosté dokonce šli na začátku druhé třetiny do překvapivého vedení po využité přesilovce, domácí však o chvíli později ze stejné herní situace udeřili také. Po skrumáži před Beranem srovnal Jakub Kubeš.

Rozhodnout tak měla třetí třetina a netradiční střelec. V přečíslení to na sebe vzal další bek Martin Weinhold a skóroval vůbec poprvé před domácími fanoušky.

Další „poprvé“ pak Meo Aréna viděla v závěru, to když Radek Číp odčaroval kletbu, která celou sezonu znemožňovala Přerovanům trefit se do prázdné klece při power play soupeře. Zubři zvítězili 3:1 a tři body jim tentokrát vystřelili hlavně obránci.

Přerov si tak upevnil druhé místo tabulky, které hájí už s šestibodovým náskokem před Vsetínem. Díky reprezentační přestávce si Zubři užili krátkého třídenního volna. Nyní už opět trénují a chystají se na domácí dvojutkání s Chomutovem. To je na programu příští úterý a středu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here