Tenisté v Přerově trénují za zpřísněných podmínek. Nosková pod vedením hvězdného kouče

1050

Tenis si kvůli pandemii koronaviru vybral měsíční pauzu. V této době se zastavilo veškeré dění včetně tréninků. Závodní hráči přerovského TK Precheza se na kurty mohli vrátit v polovině dubna. Také pro ně ale stále platí přísnější hygienická nařízení.

Soutěžní sezona je nadále pozastavena. Jednou z hráček, které v Přerově čekají a připravují se na očekávaný restart, je patnáctiletá vycházející hvězda Linda Nosková. Talent roku 2018 mezi dívkami trénuje pod vedením Tomáše Krupy. Bývalým trenérem Tomáše Berdycha nebo Karolíny Plíškové.

Linda Nosková stihla odehrát juniorské Australian Open, kde skončila ve druhém kole. Ráda by se co nejdříve podívala na jeden z ženských turnajů ITF, kterým by mohl být i přerovský Zubr Cup. Ten se ale určitě neuskuteční v tradičním červnovém termínu. Přesunut by mohl být na září.

Ve hře je ale také pořádání jiného turnaje. Přednost by TK Precheza mohl dát organizaci jednoho z turnajů, který tenisový svaz plánuje pořádat na území České republiky pro nejlepších šestnáct českých hráčů a hráček.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here