Kozlovice Šumperk udolaly brankou po krvavém střetu dvou hostujících hráčů

770

Krajské divizní derby mezi Kozlovicemi a Šumperkem sice mělo papírového favorita, zasvěcení ale tušili, že domácí Kozly nečeká v souboji se 14. týmem tabulky nic jednoduchého. To se také potvrdilo, utkání rozhodla ve prospěch domácích jediná branka.

Šumperk se na jaře výkonnostně hodně zvedl, přestože posbíral v sedmi utkáních jen pět bodů. Naposledy dokonce doma porazil do té doby vedoucí Opavu.

Klíčový moment se odehrál v 68. minutě. Nepříjemný střet šumperského brankáře Kreizla se stoperem Markem Smržem skončil nejen krvavým zraněním obránce, také jeho převozem do nemocnice a pochopitelně i dvojitým střídáním na straně hostů. Do brány tak šel gólman Max a přeskupené obranné řady Šumperku jen sledovaly pěkný pas na Štěpána Přikryla, který v 76. minutě vstřelil jedinou branku utkání.

Kozlovice se tak díky zisku tří bodů posunuly na deváté místo vyrovnané tabulky, na šestý Bruntál však ztrácejí pouhý bod. Uspěla také přerovská Viktorka, která i v deseti sahala po vítězství na půdě HFK Olomouc. Nakonec vybojovala cenný bod v závodě o záchranu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here