Kozli jsou mistry podzimu! Na závěr remizovali s Hranicemi

668

Závěrečné kolo podzimu sehráli fotbalisté Kozlovic na domácí půdě s Hranicemi. Ty se po úspěšném vstupu do sezony trápily, z prvního klesly na šesté místo divize E. U Přerova ale uhrály před zimní pauzou remízu 1:1.

V Kozlovicích se Hraničané postupně vraceli ke kombinační hře, která je dříve zdobila. Po bezbrankovém prvním poločase však šli do vedení Kozli, kteří využili chyby hostů v rozehrávce. Vracející se Daniel Kuchař sestřelil ve vápně Martina Schlehra. K penaltě se postavil nejlepší střelec Kozlovic Petr Nekuda – 1:0.

Kozlovicím se ale herně nedařilo, spousta nepřesností hatila jakoukoliv kombinaci, Hranice naopak postupně soupeře zatlačily. A dočkaly se zaslouženého vyrovnání. Michal Kuchař si ve vápně počínal šikovně a prostřelil Petra Kadlece v bráně.

Další branku už ale přes solidní šance Kozlů v závěru diváci neviděli. Na závěr podzimu tak došlo k zasloužené dělbě bodů.

Kozlovice tak vůbec poprvé v sezoně na domácím hřišti nevyhrály, mrzet je to ale nemusí. Se 30 body se staly podzimním mistrem divize E, nasbíraly o bod více než druhý Slavičín. Třetí HFK Olomouc ztrácí dva body, čtvrtý Hodonín už bodů pět.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here