Dorostenci Zubrů mají po sezoně. Ve čtvrtfinále extraligy nestačili na brněnskou Kometu

950

Do čtvrtfinále extraligového play-off se v letošní sezoně probojovali dorostenci HC Zubr Přerov. A čekal je velmi těžký soupeř – brněnská Kometa. Úvodní utkání série hrané na dva vítězné zápasy sehráli Zubři v neděli v MEO Aréně.

Vůbec se přitom nejednalo o jednostrannou bitvu. Kometa sice šla do třetí třetiny s vedením 3:1, Přerované ale i díky skvělému Suchánkovi v bráně a srdnatému výkonu dokázali srovnat. Góly Brázdy a Hradila znamenaly vyrovnaný stav 3:3, šlo se tedy do prodloužení. V tom měli Brňané k dispozici přesilovku pět na tři, kterou využili po 22 vteřinách. První čtvrtfinále tak patřilo Kometě.

V úterní odvetě na ledě DRFG Arény už se hrálo prakticky na jednu bránu. Kometa na Zubry vlétla, první třetinu ovládla 3:0 a pak už si v poklidu pohlídala výhru 10:2 a celkově 2:0 na zápasy.

Pro dorost tak skončila sezona, která však určitě nebude hodnocena negativně. Nyní Zubry zajímá hlavně finální rozhodnutí výkonného výboru Českého svazu ledního hokeje ohledně soutěžního řádu extraligy juniorů.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here