Přerov Mammoths v sobotu vstoupí do premiérové sezony ve 2. lize!

1069

Po loňském překvapivém triumfu ve třetí lize se přerovští Mamuti naplno připravovali na premiérový ročník ve druhé nejvyšší soutěži v republice. Dlouhé čekání je u konce. Mamuti už v sobotu přivítají právě tým, kterému před více než tisícovkou vlastních fanoušků v červenci vyfoukli Bronze Bowl – Vysočinu Gladiators.

Parádní úspěch už je ale pryč, nyní se startuje nanovo. Konkurence ve druhé lize bude obrovská a všichni jsou zvědaví, jak se s ní Mamuti poperou.

K úspěchu by Přerovany měl dovést trenérský tým pod vedením Alexandra Haišmana. Ten má na starosti defenzivní linii společně s Pavlem Urubou. O útok se nově stará právě Radim Dohnal, který vinou vážného zranění nemůže Mamutům pomoci na hřišti. Pomáhá mu asistent Jan Rada a nově i Jiří Láznička z brněnských Sígrs.

Kromě tradičních opor bude Přerov spoléhat i na nové hráče, které získal i díky povedeným loňským náborům.

Utkání proti Gladiátorům startuje na stadionu SK Přerov v Alšově ulici v sobotu v 15 hodin. Očekává se vyrovnaná defenzivní bitva. A že toho o pravidlech amerického fotbalu moc nevíte? Nevadí – celým zápasem bude provázet zkušený komentátor.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here