Viktorka odstartovala přípravu. Kádr ještě omladí, prvním cílem je záchrana

217

Fotbalisté Viktorky Přerov v úterý večer oficiálně odstartovali zimní přípravu. Trenér Rojka na úvod pro své svěřence připravil tradiční Cooperův test, který Viktoriáni absolvovali na dráze stadionu Spartaku ve tmě. Vedli si ale velice dobře.

V úterý se na prvním tréninku sešlo sedmnáct hráčů. Už ale chyběl záložník Tomáš Matušík. Nejzkušenější hráč Rojkova kádru kvůli zaměstnání v klubu končí a bude hrát o soutěž níže. Vracet by se měl do Želatovic.

Nejstarším hráčem týmu je tak aktuálně 22letý obránce Jiří Kratochvíl. Přerované se tak budou poohlížet po zkušenějších hráčích, budou to však mít těžké. David Rojka bude tradičně spíše sázet na mládí.

Z HFK Olomouc s týmem trénuje 21letý univerzál Tomáš Svrčina. Z dorostu se pak ke kádru připojili 18letý Filip Kuča a 17letý Dan Pistovčák.

Během zimní přípravy na Viktoriány čeká kromě přerovské umělky také posilovna, bazén a fitness trénink. Po podzimu devátý celek divize E nemá pro jarní část sezony přehnané ambice. Prvotním cílem bude záchrana.

První přípravné utkání odehraje Přerov už v sobotu v Bílovci. Soupeřem mu bude také Brodek u Přerova, Polanka, Břidličná, Želatovice, devatenáctka Zlína, Bohumín a Frenštát.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here