Florbalisté se rvou o play-off. Klíčový boj s Rožnovem nezvládli, naděje ale žije

222

Jeden z klíčových bojů o play-off odehráli v sobotu večer florbalisté Přerova. Ti se v posledních duelech Národní ligy pod novým hlavním trenérem Michalem Kořeným výsledkově zvedli. V přímém boji o osmé místo tabulky tak chtěli porazit Rožnov pod Radhoštěm.

V play-off atmosféře vedl Přerov po první třetině 2:0, v prostředním dějství ale propadl, dostal čtyři góly a v závěrečném dějství musel dotahovat.

A dařilo se to. Už po minutě a půl bylo po trefách Pavliše a Kowalika srovnáno. Poté se dvakrát prosadili hosté, přestřelka ale pokračovala. Za domácí se trefili ještě Bělaška a Šefčík, bylo to 6:6.

Sršni ale opět dokázali o kousek soupeři odskočit. Deset minut před koncem vedli 7:6 a Přerované se těžce dostávali do gólových šancí, což platilo i v přesilovce. Bojovalo se až do konce, hosté se ale prosadili do prázdné klece a nakonec odjeli s výhrou 9:6.

Do konce základní části zbývá odehrát ještě tři kola a Přerov je devátý s tříbodovou ztrátou na osmý Rožnov a pětibodovou ztrátou na sedmý Pelhřimov. Naděje stále žije.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here