Zubři mají takřka kompletní soupisku. Představujeme největší posily!

811

Soupiska hokejistů HC Zubr Přerov pro nový ročník Chance ligy je takřka kompletní. Klub už představil i dvojici nejvýraznějších zbrusu nových posil. Jde o dva Davidy. Jeden se představí v obraně, druhý v útoku.

Defenzivu Zubrů vyztuží 25letý obránce David Chroboček. Ten byl v minulém ročníku nejproduktivnějším bekem Havířova a platí už několik sezon za spolehlivého prvoligového obránce.

Do přerovského týmu se tak přimíchá troška havířovské chemie. Chroboček se přidá k dalším bývalým oporám Azetu – Jiřímu Krislovi a Antonínu Pechancovi.

Nejvýraznější posilou ovšem bude David Březina. Devětadvacetiletý útočník si sice nikdy nezahrál extraligu, dlouhodobě ale patří k tomu nejlepšímu, co prvoligová scéna nabízí. V bezmála čtyřstovce utkání nasázel 122 branek a přidal 105 asistencí.

S jihlavskou Duklou slavil v roce 2017 postup do extraligy, poté ale zamířil do Vsetína, kde se ihned stal nejlepším střelcem i nejproduktivnějším hráčem týmu. Body tam sbíral až do minulé sezony. Nyní by měl pověst ryzího střelce naplňovat na Hané. Je velmi pravděpodobné, že se v jedné útočné formaci představí s Antonínem Pechancem, se kterým hrál i ve Vsetíně.

Na soupisce Zubrů nyní oficiálně figurují tři brankáři, deset obránců a 16 útočníků. Pár jmen ještě určitě přibude, Přerované budou některé hokejisty zkoušet na ledě. Očekávat se pak dají i střídavé starty hráčů z brněnské Komety.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here