Viktorka odstartovala letní přípravu. Nechybělo moc a byla třetiligová

478

Fotbalisté Přerova odstartovali společnou letní přípravu. Ještě před pár týdny přitom nevěděli, na jakou soutěž se budou chystat. Jakožto nejlepší z týmů umístěných na druhém místě všech moravských divizních skupin bylo ve hře to, že jako náhradník naskočí do třetí ligy.

Vratimov ale převedl licenci do Vítkovic a Frýdlant nad Ostravicí se nakonec přes finanční komplikace rozhodl do Moravskoslezské fotbalové ligy přihlásit.

Hráči Viktorky tak po sezoně plnili individuální plány a v pondělí se sešli na prvním společném tréninku. V úterý už na ně čekaly fyzické testy.

V týmu nebude pokračovat ukrajinský brankář Krynskij, který si říká o post jedničky v druholigovém Prostějově. Jan Beňa a Adam Dittmer se pak posunuli do třetiligových Hranic.

Z Ústí, které se nepřihlásilo do krajského přeboru, pak do týmu přišli brankář David Urbášek a záložník Pavel Šišlák.

Pomoci by Přerovu mohl také útočník Sigmy Olomouc David Kašpárek, který působil v Holici. Do přípravy se také zapojili tři hráči z dorostu Viktorky.

Co se přípravných zápasů týče, bude hrát Přerov každou středu a sobotu. Začala již ve středu v Želatovicích, následovat budou utkání v Bílovci a Havířově.

Doma se Viktorka utká v sobotu 23. července s B-týmem Zlína. O týden později pak Přerov odehraje předkolo MOL Cupu doma proti Skašticím. Divizní premiéra proti Baťovu je na programu během prvního srpnového víkendu na stadionu v Sokolské ulici.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here