Kozlovice už společně trénují. Trenér věří, že brzy si zahrají první přátelské zápasy

668

Zpátky do společného tréninku už se vrátili také fotbalisté divizních Kozlovic. Ve sportu tolik kritizovaná vládní opatření jim sice oficiálně nepovolují plnohodnotnou přípravu, i tak jsou ale trenér i hráči rádi, že se po dlouhé pauze opět mohou vídat na hřišti. I když v omezeném režimu.

Poslední možný termín návratu do plnohodnotného tréninku tak, aby byl dostatek času na přípravu pro zápasový restart, se přitom neúprosně blíží. týmy potřebují před prvním jarním kolem nějaký čas na přípravu. Mluví se o třech či alespoň dvou týdnech nutného tréninku. Na začátku května by zkrátka kluby potřebovaly začít s normální přípravou, ideálně i s přátelskými duely.

Termínová listina je dle slov sekretáře krajského fotbalového svazu Pavla Petřiny připravena na start od 22. května. Pak by se měla stihnout odehrát alespoň polovina všech utkání v ročníku. Fotbalisté stále zůstávají v nejistotě.

Podle Vlastimila Chytrého také nelze jít do ostrých zápasů bez přípravných utkání. Ta současná opatření nepovolují a nevypadá to, že by se minimálně příští týden mělo něco měnit. Týmy tak spoléhají na již dříve domluvené termíny přáteláků, které narychlo telefonicky obnoví.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here