Zubři doma přehráli i bezzubou Porubu

645

Dle oficiálního zápisu o tisícovku méně diváků než ve středu se Vsetínem sledovalo sobotní duel Zubrů s posledním týmem skupiny o pořadí v play-off Chance ligy. A Poruba v Přerově v první třetině demonstrovala své aktuální trápení.

Na Lukáše Klimeše vystřelila jedinkrát v úvodním dějství, Zubři šli do vedení ve 13. minutě, kdy se z dorážky po zmatku před bránou Poruby trefil Lukáš Forman.

Zubři sice první přesilovky nevyužili a na svůj nájezdový koncert se Vsetínem nenavázal v prostředním dějství při trestném střílení Jakub Navrátil, ve 31. minutě už ale domácí šli do vedení 2:0, když početní výhodu po Pšurného pasu využil Tomáš Doležal.

V závěru druhé třetiny přeci jen Poruba snížila, když trestné střílení proměnil Jan Káňa. Důležité dvoubrankové vedení ve 46. minutě vrátil domácím Šimon Kratochvil. Jeho střelu Kůdela neudržel a puk se tak tak nejspíš došoural za brankovou čáru.

Poruba působila proti kompaktní přerovské defenzivě bezzubým dojmem i během dlouhé čtyřminutové přesilovky, Zubři tak v poklidu dokráčeli k zisku tří bodů.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here