Silniční tankodrom

824

Kozlovská ulice je od minulého týdne průjezdná. Původně měla být uzavřená do konce října. Město se dohodlo se zhotovitelem stavby, že po dobu technologické pauzy zákaz vjezdu zruší. Teď svého rozhodnutí lituje. Stížnosti řidičů na stav komunikace, která spíš připomíná tankodrom, neberou konce.

„V dobrém úmyslu jsme cestu otevřeli, těsně před zahájením nového školního roku, ať lidem usnadníme přístup ke škole a školce. A teď se nám to vrací,“ uvedl náměstek Michal Zácha.

„Ta situace je tady špatná. Urgujeme od rána firmu, která měla v sedm hodin ráno nastoupit a zasypávat ty díry. Udělali asi čtyři díry na začátku ulice a dál nepokročili. Mám informace, že jeli pro materiál,“ zkonstatoval radní pro dopravu Tomáš Navrátil.

Uplynulé dva měsíce se v Kozlovské ulici realizovala výměna kanalizačního potrubí v režii společnosti Vodovody a kanalizace Přerov. Právě probíhající technologická přestávka je od toho, aby zásypy po výkopech takzvaně sedly. Jejich zavážení ale prozatím vázne a tak řidiči musejí dbát v inkriminovaném úseku zvýšené opatrnosti.

„Před chvílí jsem mluvil se zástupcem stavební firmy. Dnes by měli všechna kritická místa zasypat a snad se podobná situace už nebude opakovat,“ řekl Michal Zácha.

Finální úpravy silnice zahrnující frézování obrusné vrstvy, terénní úpravy, pokládku asfaltu a vodorovné značení jsou v plánu v termínu od 19. do 31. října.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here