Led v Meo Aréně bude! Kdy Zubři vyrazí na trénink?

580

Mimořádná valná hromada obchodní společnosti Sportoviště Přerov s.r.o. ve čtvrtek rozhodla o okamžité obnově ledové plochy v Meo Aréně. Prvoligoví hokejisté se tak příští týden vrátí z kroměřížského azylu do domácího prostředí, kde se budou připravovat na blížící se restart Chance ligy.

Od minulé středy se profesionální sportovci mohou společně připravovat také ve vnitřních prostorách. Rada města Přerova minulý čtvrtek vzala na vědomí požadavek Zubrů na obnovu ledové plochy. Vše ale musela posvětit valná hromada společnosti Sportoviště Přerov, která zimní stadion spravuje.

V současnosti může ledovou plochu využívat výhradně A-tým Zubrů. Příjmy z pronájmu tak jsou pro společnost, jejímž vlastníkem je statutární město Přerov, výrazně nižší, než předpokládal rozpočet.

Naštěstí pro přerovský hokej je vše vyřešeno a ledaři začali pracovat už ve čtvrtek. Výroba optimální ledové plochy je však náročný proces. Trvat by měl až pět dnů. Přerované by měli na led vyjet nejpozději v úterý.

Dle posledních informací by se hokejová Chance liga mohla znovu rozeběhnout 21. listopadu, ve hře je také datum 30. listopadu. Vše závisí na aktuální situaci a okolnostech schválení výjimky ministerstvem zdravotnictví. A Také na způsobu a ceně testování.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here