Inline hokejisté Přerova si letos nezahrají. Pandemie dala stop všem soutěžím

850

Koronavirus si vybírá další oběť ze světa sportu, kterou opláče také Přerov. Česká asociace inline hokeje ve středu oznámila, že letošní soutěžní ročník vůbec neproběhne. Stane se tak vůbec poprvé po 25 letech.

Přerovští Night Birds vloni přitom sahali po titulu mistra republiky, ve finále play-off prohráli až v prodloužení s týmem Prague Rats a letos se měl v sovím hnízdě slétnout velmi silný tým v čele se zahraničními profesionály Andrýskem a Školoudem, ale také s Martinem Ryšavým, Stanislavem Svozilem nebo Karlem Pláškem.

Nejen juniorské mistrovství světa musí inline hokejisté oželet. Ruší se také další reprezentační akce, na kterých Přerované hrávají důležitou roli. A často vozí medaile.

Sovičkám tak nezbývá nic jiného než soustředit se na příští rok. Prioritou pro klub je nyní alespoň vylepšení tréninkových podmínek jakmile to vzhledem k opatřením státu bude možné.

Pro příští rok je v plánu také snaha o uspořádání mistrovství Evropy mládeže a žen v Meo Aréně. Tak věřme, že situace nejen tuto zajímavou v akci v Přerově dovolí.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here