Fotbalisté Viktorky v karanténě. Stihli vyklidit a dezinfikovat šatny

735

Vypadalo to na povedenou zimní přípravu. Muži 1. FC Viktorie Přerov přes zimu posílili a byli natěšení na start divizního jara. I výsledkově se jim v přípravě dařilo. Jenže současná pandemie z pochopitelných důvodů vystavila stopku nejen všem soutěžím, ale také trénování A-týmu. Ten se tak naposledy sešel v pátek.

Trenér David Rojka chtěl v pondělí 23. března obnovit tréninky mužů pro případ, že by se divize E přeci jen po odložení prvních kol rozeběhla. To se ale za současného stavu zdá nepravděpodobné.

Opatření se po pátku skutečně zpřísnila. Česko je aktuálně v karanténě, hráči mají individuální plány, které se alespoň do nějaké míry mají pokusit plnit. Co bude dál rozhodne kromě vlády také fotbalová asociace.

MLÁDEŽ VIKTORKY BEZ ZÁBAVY

Mládež přerovské Viktorky, to je přibližně dvě stě dětí všech věkových kategorií od přípravky po dorostence. Jejich tréninky klub zrušil jako první, přestože hráči i někteří trenéři by nejraději trénovali dál.

V pátek klub nechal vyklidit všechny šatny a problěhl důkladný úklid i dezinfekce prostor, sprch i dalších zařízení.

Současná stále se měnící situace příliš optimisticky nevypadá. Také mládežníci dostali individuální plány. Je pravděpodobné, že o fotbal na jaře do velké míry přijdou.

O tom, jak se situace ve fotbalovém dění bude vyvíjet dále, vás budeme informovat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here