Fotbalisté Viktorky už zase naplno trénují! Děti se nemohly dočkat

986

Fotbalová Viktorka od tohoto pondělí znovu rozjela tréninkový proces. Na hřiště se tak vrátily desítky dětí i divizní muži. Ti trénují už od minulého týdne.

Viktoriáni tak začali trénovat jako jeden z prvních týmů z nižších soutěží. Museli ale začít ve skupinkách a některá opatření stále musí dodržovat.

Přerované zakončili podzim na 11. místě tabulky. Přes zimu ale výrazně posílili a chtěli do vyšších pater. Počkat si tak musí až na nový ročník. Do toho už ale nezasáhne kapitán a ikona přerovského fotbalu Ondřej Václavíček, který se kvůli zaměstnání přestěhoval na sever Moravy.

Zimní posily by ale měly v Přerově zůstat a přidat se k nim mají i některé mladé talenty Sigmy Olomouc či Slovácka.

V pondělí už na trávník vyběhly také mládežnické kategorie. Zásadní byla pro klub otázka, jestli se mu děti na tréninky vrátí. Mladí fotbalisté se ale naopak nemohli míče a trávníku dočkat.

Hráči musí být rozděleni do tří tréninkových skupin a ty v areálu Spartaku trénují na třech hřištích. Začíná se už od 14 hodin.

Dalším krokem směrem k návratu do normálního fotbalového života budou přátelská utkání. Muži by měli první duel odehrát už v sobotu 16. května. Bližší informace se dozvíme již brzy.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here