Basketbalový klub trénuje v sokolovně a chystá se i na turnaje mládeže

675

Rozvolnění vládních opatření proti šíření koronaviru umožnilo sportovním klubům a oddílům trénink i ve vnitřních prostorách. Skoro do normálu se tak vrátili také basketbalisté TBS Přerov. Také oni během karantény bojovali s náročným obdobím.

Dětem trénování chybělo, basketbalová federace ale na sociálních sítích jako jedna z prvních uspořádala výzvu s názvem Vrátím se lepší. Široká veřejnost tak zkoušela různé basketbalové triky a cvičení. Akce se setkala s velkým úspěchem.

Už minulý týden si pak někteří vyzkoušeli další soutěž, kterou mohli vidět na internetu. Extraligoví hráči včetně přerovského odchovance Ondřeje Šišky si to rozdávali ve střelecké soutěži Kooperativa NBL Shoot-out. Přerované si venku takto zastříleli v pátek 8. května.

Soutěže všech kategorií jsou zrušeny. Existuje však možnost, že některé děti se na paubovky vrátí. V Přerově by se navíc měly koncem května odehrát turnaje O Rotační pec kategorií U12 a U13.

Od pondělí tak TBS Přerov v sokolovně trénuje. Nicméně do tělocvičen škol, kde klub trénuje běžně, se zatím basketbalisté nedostali.

Ženy TBS Přerov, které v Severomoravské lize držely pěkné druhé místo, už sezonu dohrávat stoprocentně nebudou. Neuskuteční se ani postupy a sestupy napříč soutěžemi.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here