Zubřice Prostějov zaskočily jen v prvním setu a vypadly z první osmičky

800

Volejbalistky Přerova chtěly v sobotu zavzpomínat na povedené čtvrtfinále z minulé sezony. V něm na domácí palubovce trápily desetinásobného mistra z Prostějova, dokonce si i připsaly po šesti letech výhru nad hanáckým rivalem.

A v prvním setu skvělé výkony z března napodobily. Po čtyřbodové šňůře šly do vedení 19:16 a přestože Prostějov ještě dokázal srovnat, koncovka patřila domácím. Ti tak šli díky výsledku 25:23 do překvapivého vedení 1:0. Pak šla ale výkonnost Přerovanek rapidně dolů. Jako by Zubřicím jeden vyhraný set nad favoritem stačil.

Ve druhé sadě uhrál Přerov jen 14 bodů, ve třetí 18. Ve čtvrtém setu se domácí na chvíli vrátili do hry, od vedení 17:15 ale pak už uhráli jen tři body a padli 20:25 a celkově tedy 1:3.

Přerovanky tak vypadly z osmičky a jsou na předposledním devátém místě. Pokud by nepřišlo zlepšení a hlavně výhry, čekal by je boj o záchranu.

V sobotu Přerovanky odehrají důležitý zápas na palubovce posledního Šternberku. O týden později hostí čtvrtou Ostravu. Dočkají se fanoušci zlepšení?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here