Výhru s Třebíčí vychytal Klimeš. Zubři vládnou statistikám

1048

S nejlepším střelcem, nejlepší obranou, oslabením i přesilovkami soutěže šli Zubři do středečního utkání s Třebíčí. V bráně nechyběl Lukáš Klimeš, gólman s nejlepšími statistikami Chance ligy. A svá čísla potvrdil, když vychytal výhru 3:2.

A právě Klimeš byl klíčovou postavou utkání. Podceňovaná Třebíč totiž byla od začátku nebezpečnějším týmem a měla navrch. V 8. minutě šla do vedení po přesné střele Roberta Havláta.

Ve 14. minutě ale srovnal Jaroslav Moučka, který dorazil tečovanou Weinholdovu střelu. Zubři mohli být za výsledek 1:1 po první třetině rádi.

Ve druhém dějství se přerovská hra přeci jen zvedla. Hned zkraje využil přesilovku Tomáš Doležal. Pak ale z početní výhody udeřili také hosté. Martin Šťovíček se z voleje trefil náramně – 2:2.

Přerované ale za svou aktivitu v prostředním dějstvím byli odměněni šťastným gólem Jiřího Krisla. Zkušený obránce propálil Jekela a trefil se podruhé v sezoně. První gól přitom vstřelil stejnému týmu. Že by oblíbený soupeř?

Ve třetí třetině Třebíč opět dominovala. Pomohlo jí i několik přísných vyloučení přerovských hráčů. Zubři ale měli v bráně Klimeše, který za stavu 3:2 čaroval, další gól už nepustil a vychytal domácím tři body.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here