Kozlovice čeká po nepovedené sezoně tvrdá dřina. Kdo je posílil?

731

Po loňském těsně druhém místě přišla podstatně horší sezona. Kozlovice nezvládly roli jednoho z favoritů divize E a zakotvily na konečném osmém místě – přesně v polovině tabulky. Ke spokojenosti tak měli ve vesničce u Přerova daleko.

„Bylo to v hlavách. Na hráče přijde podvědomě uspokojení, každý si myslí, že to půjde samo, že vítězství je automatická věc. To ale není. Pro výhru musíte poctivě pracovat a dřít, potom teprve přijde.“

Roman matějka, trenér fk kozlovice

V úterý 9. července na prvním společném tréninku v rámci letní přípravy tak trenér Matějka nabádal hráče, aby uplynulý ročník hodili za hlavu. A taky prozradil, že je nyní v létě čeká tvrdá dřina. Tak, aby se Kozlovice vrátily mezi elitu soutěže.

Pomoci má první výrazná posila. Tou je jednatřicetiletý Michal Šrom, který přichází z třetiligového Hulína, kde patřil k důležitým hráčům základní sestavy. Má však i bohaté druholigové zkušenosti a jednou naskočil i do nejvyšší soutěže v dresu Zlína.

Klub naopak opouští útočník Roman Číhal a nejspíš i záložník Matouš Brabec. Kromě nich se však kompletní kádr má zapojit do letní přípravy.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here