Inter Cup juniorů odstartoval cyklus reprezentace pólistů. Potrvá dva roky a jeho centrem je Přerov!

954

Přerovský bazén je nově tréninkovým centrem juniorské reprezentace vodního póla. Víkendový mezinárodní turnaj Inter Cup tak v Přerově otevřel dvouletý cyklus nově utvořeného výběru, který vyvrcholí kvalifikací na mistrovství Evropy kategorie U17.

Český tým po loňském stříbru letos přivítal reprezentace Slovenska, Litvy a špičkový maďarský klub Szentesi. V těžké konkurenci svedl vyrovnané bitvy a nakonec bral bronzové medaile za stříbrnými Slováky a prvními Maďary.

V českých barvách se vůbec poprvé představili hráči KVP Přerov, kteří už nakoukli i do mužského A-týmu. Václav VýbornýOliver Škuta.

Přerov je díky dobré spolupráci se svazem a vyhovujícímu vybavení a zázemí tréninkovým centrem nejen juniorské reprezentace, ale také výběru U13. Oba přerovští členové širšího kádru tak budou mít dostatek prostoru na zlepšení.

Poslední duel proti silnější slovenské reprezentaci Češi prohráli 2:7. Slováci české borce předčili v síle, herní vyzrálosti i plavání. Na kluky už si tak brousí zuby kondiční trenér Jaroslav Hýzl. Tak uvidíme, co s hráči jeho dril po čase udělá…

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here