Zubři si play-off nezahrají. Bez diváků bychom ani nechtěli, říká Hanák

634

Ještě před vyhlášením stavu nouze v České republice kvůli riziku šíření nového typu koronaviru rozhodl výkonný výbor Českého svazu ledního hokeje o tom, že letošní ročník Chance ligy skončí předčasně. Hokejisté HC Zubr Přerov a hokejoví fanoušci v Přerově tak přišli o vrchol sezony – play-off.

Do Tipsport extraligy tak postupuje vítěz základní části – Motor České Budějovice. Zubři se umístili na krásném druhém místě. Medaili jim ale za tento úspěch nikdo nedá.

Rozhodnutí o předčasném konci Chance ligy přitom přišlo ve čtvrtek jako blesk z čistého nebe. Ještě v úterý se odehrála druhá utkání předkola play-off. Avšak bez diváků. Stále tak existovala malá šance, že čtvrtfinále by Zubři odehráli před prázdnými tribunami.

Problémem je pro klub pochopitelně ztráta na vstupném. Počítalo se, že Meo Aréna bude během play-off několikrát vyprodaná, tým navíc mohl dojít hodně daleko. Jedná se o miliony korun.

Předčasný konec sezony se týká také mladých Zubrů. Zrušena byla další utkání REDSTONE Extraligy juniorů, ELIOD Extraligy dorostu i všech žákovských soutěží.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here