News

Parterové úpravy prostranství před ZŠ Trávník budou zřejmě ještě pokračovat

Stavební úpravy jsou rozděleny do tří částí. První, která spočívala v revitalizaci prostoru přímo před školou, skončila v létě a přišla na necelé dva miliony korun. Školáci dostali moderní posezení, originální hrací prvky zapuštěné přímo v chodníku a okolí zdobí stromy v květináčích. Další na řadu přijde terasa před sousedním obchodním centrem, kde se nachází odpočinková zóna. Ta by se měla proměnit v malý parčík, kde beton nahradí zatravněné tvárnice a obnovy se dočká i nejhornější část před samoobsluhou. Tam je v plánu předláždění stávajícího betonového povrchu. Kdy k tomu ale dojde, to ještě není jasné, v investičních akcích pro letošní ani příští rok tyto další dvě etapy zatím zařazeny nejsou.

TV Přerov

Top Desktop version